Tango

Versi:
1.6.14117
Basa:
English

Ngundhuh Tango

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Tango
Wikipedia: Tango

Gambaran

Tango – lunak kanggo donya komunikasi antarane kedhaftar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi karo kanca-kanca ing mode videoconference. Tango executes telusuran kanggo kedhaftar dening nomer telpon seluler utawa alamat email. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe telpon free saka komputer beda piranti kang didhukung dening sistem iOS utawa Android. Tango uga ngemot nomer pribadi kang pangguna nduweni kemampuan kanggo ngganti setelan sing selaras kabutuhan individu.

Fitur utama:

  • Nelpon swara lan video
  • Telusuri kedhaftar dening nomer telpon seluler
  • Nggawe free telpon telpon karo iOS sistem lan Android
  • Prasaja lan intuisi antarmuka

Komentar ing Tango

Tango software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka pangurus sandhi kanggo ngontrol data pribadhi lan tembung sandhi pengguna. Piranti lunak bisa ngasilake sandhi sing kuwat lan isi formulir web.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: