Tango

Versi:
1.6.14117
Basa:
English

Ngundhuh Tango

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Tango
Wikipedia: Tango

Gambaran

Tango – lunak kanggo donya komunikasi antarane kedhaftar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi karo kanca-kanca ing mode videoconference. Tango executes telusuran kanggo kedhaftar dening nomer telpon seluler utawa alamat email. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe telpon free saka komputer beda piranti kang didhukung dening sistem iOS utawa Android. Tango uga ngemot nomer pribadi kang pangguna nduweni kemampuan kanggo ngganti setelan sing selaras kabutuhan individu.

Fitur utama:

  • Nelpon swara lan video
  • Telusuri kedhaftar dening nomer telpon seluler
  • Nggawe free telpon telpon karo iOS sistem lan Android
  • Prasaja lan intuisi antarmuka

Komentar ing Tango

Tango software sing gegandhengan

Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Utusan sing nyaman kanggo komunikasi karo kanca sak planet iki. Uga ndhukung pertukaran file, panggilan video lan chatting karo kanca saka Facebook.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español...
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: