WinContig

WinContig

Versi:
2.3
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinContig

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinContig

Gambaran

WinContig – software kanggo defragment file lan folder individu tanpa kudu nganggo proses iki kanggo kabeh hard disk. Perangkat lunak mbutuhake sampeyan nambah utawa pindhah file menyang jendela utama lan miwiti defragmentasi. Sadurunge defragmentasi diwiwiti, WinContig ngirim panjaluk mriksa disk lan file kanggo kasalahan sing mbantu ngurangi kasalahan nalika defragmentasi dadi minimal. Piranti lunak ngidini kanggo nyakup utawa ngilangi file utawa format file tartamtu saka defragmentasi lan nyimpen sakumpulan file ing profil kanggo nyederhanakake reuse kasebut. WinContig bisa kanthi otomatis nglakokaké tugas sing dijadwalake lan ngatur macem-macem paramèter liwat baris printah sing ndayani ngasilake alur kerja. Uga WinContig bisa disalin menyang operator media portabel, contone, drive flash lan digunakake kanggo preferensi pribadhi ing sembarang komputer.

Fitur utama:

  • Defragmentasi file sing dipilih
  • Nggabungake file ing profil sampeyan
  • Manajemen strategi defragmentasi
  • Setelan prioritas

Komentar ing WinContig

WinContig software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki pangurus direktori karo fungsi sing migunani kanggo ngatur file, lan uga kanggo dhaptar lan print folder utawa isi direktori.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Iki minangka sarana kanggo mbusak kabeh program antivirus Norton Security sing diinstal ing sistem sampeyan, kalebu entri pendaptaran lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat fungsi kanggo cepet Ngonversi file audio. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file menyang populer format lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: