Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinContig

Gambaran

WinContig – software kanggo defragment file lan folder individu tanpa kudu nganggo proses iki kanggo kabeh hard disk. Perangkat lunak mbutuhake sampeyan nambah utawa pindhah file menyang jendela utama lan miwiti defragmentasi. Sadurunge defragmentasi diwiwiti, WinContig ngirim panjaluk mriksa disk lan file kanggo kasalahan sing mbantu ngurangi kasalahan nalika defragmentasi dadi minimal. Piranti lunak ngidini kanggo nyakup utawa ngilangi file utawa format file tartamtu saka defragmentasi lan nyimpen sakumpulan file ing profil kanggo nyederhanakake reuse kasebut. WinContig bisa kanthi otomatis nglakokaké tugas sing dijadwalake lan ngatur macem-macem paramèter liwat baris printah sing ndayani ngasilake alur kerja. Uga WinContig bisa disalin menyang operator media portabel, contone, drive flash lan digunakake kanggo preferensi pribadhi ing sembarang komputer.

Fitur utama:

  • Defragmentasi file sing dipilih
  • Nggabungake file ing profil sampeyan
  • Manajemen strategi defragmentasi
  • Setelan prioritas
WinContig

WinContig

Versi:
2.4
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinContig

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WinContig

WinContig software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: