WindowsSistemManajemen fileComodo Uninstaller
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Comodo Uninstaller
Wikipedia: Comodo Uninstaller

Gambaran

Comodo Uninstaller – sarana cilik kanggo mbusak Comodo antivirus. Piranti alus kasebut migunani ing kasus nalika metode Windows tradisional gagal kanggo mbusak instal Comodo Antivirus, Comodo Internet Security, utawa Comodo Firewall. Comodo Uninstaller mbantu mbusak kabeh residu produk keamanan saka sistem, kalebu entri registri, file, driver lan data wiwitan. Piranti lunak miwiti proses pindai kanggo ndeteksi file sing gegandhengan karo antivirus lan ngilangi kabeh residu sing dideteksi. Sawise ngresiki sistem, Comodo Uninstaller mbutuhake restart komputer kanggo ngrampungake aman.

Fitur utama:

  • Mbusak kabeh produk Comodo
  • Ngresiki sistem saka jejak antivirus
  • Nggawe titik pemulihan
Comodo Uninstaller

Comodo Uninstaller

Versi:
3.0.0.41
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Comodo Uninstaller

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Comodo Uninstaller

Comodo Uninstaller software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: