Windows Live Mail Windows Live Mail

Ngundhuh Ngundhuh Windows Live Mail

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Windows Live Mail – klien email populer saka Microsoft. Software ngijini sampeyan kanggo nampa e-mail saka macem-macem akun: Gmail, Hotmail, Yahoo! sapiturute Windows Live Mail kalebu tanggalan sing mbantu kanggo tetep nglacak acara penting. Piranti lunak menehi akses menyang email lawas lan acara tanggalan karo ora sambungan menyang internet. Windows Live Mail mbisakake kanggo nggawe layang lan ngirim iku mbesuk nyambungake menyang jaringan. Lunak uga ngandhut pesawat pribadi migunani nalika nggarap email.

Fitur utama ing:

  • Klien email trep
  • Dhukungan kanggo macem-macem akun
  • Mode otonomi
  • A pesawat pribadi migunani

Komentar tumrap Windows Live Mail:


Windows Live Mail Lunak related:


E-mail  

The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

E-mail  

Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing   Optimization sistem  

Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Ekstensi  

Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Internet  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: