XnView

XnView

Produk:
Versi:
2.48
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...
English, Français, Deutsch

Ngundhuh XnView

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Panampil gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: XnView
Wikipedia: XnView

Gambaran

XnView – lunak kanggo ndeleng lan nggarap Graphic file sing ndhukung akeh format. Pribadi utama lunak kalebu diowahi ukurane gambar, karya karo clipboard, nggawe animasi gambar, owah-owahan gamma, kontras lan padhang, rongko, nglamar macem-macem efek etc XnView ngijini sampeyan kanggo nangani lan Ngonversi cepet lan gampang gambar file saka siji format liyane. Piranti lunak uga ngandhut akèh pribadi tambahan, kalebu karya karo scanner, nitahaken saka html-kaca karo Graphics, pitungan saka werna digunakake ing gambar, majeng fitur saka Printing lan nyambungake menyang tambahan.

Fitur utama:

  • Lanjut nalika nggarap Graphic file
  • Dibangun ing pamuter
  • Interaksi karo email
  • Nyambungake menyang tambahan

Komentar ing XnView

XnView software sing gegandhengan

Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Iki minangka penampil gambar sing ndhukung format populer, editor dhasar sing dibangun ing, panelusur lan gambar gambar majeng.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka penampil gambar lan foto sing ndhukung format sing paling modern, lan nduweni alat panyuntingan dhasar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Browser kasebut adhedhasar mesin Chromium lan fokus kanggo ngapikake privasi lan ndhelikake kegiatan pengguna ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: