Movavi Screen Capture Studio

Movavi Screen Capture Studio

Versi:
10.2
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Movavi Screen Capture Studio

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Movavi Screen Capture Studio
Sistem operasi: Windows
Babagan: Gambar
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Movavi Layar Sentuh Studio – lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Piranti lunak iku bisa kanggo ngrekam kabeh sing mengkono ing layar: wacana video game, telpon ing Skype, nonton video ing YouTube lan liyane. Movavi Layar Sentuh Studio ngijini sampeyan kanggo ngatur wilayah Jupuk layar, fps, sistem swara, keyboard lan tumindak mouse. Uga lunak ngandhut editor video dibangun ing kang menehi Processing lengkap file video direkam. Movavi Layar Sentuh Studio mbisakake kanggo nyimpen video digawe ing format media beda lan ngunggah menyang internet.

Fitur utama:

  • Cathetan tumindak ing layar
  • Titah saka gambar
  • Capture of keyboard lan mouse tumindak
  • Capture of swara saka piranti beda
  • Editing lan konversi video disimpen

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Nyoba
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.

Komentar ing Movavi Screen Capture Studio

Movavi Screen Capture Studio software sing gegandhengan

Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo nggawe gambar kanthi editor sing dibangun lan intuisi antarmuka.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Perangkat lunak kompak iki nggawe gambar, ndhukung format gambar populer lan nduweni editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, Nederlands
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka sistem sing komprehensif kanggo ngawasi status hard disk, sing ndeteksi kegagalan operasi utawa kasalahan disk sing beda lan nawakake macem-macem opsi kanggo ngatasi masalah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Français...
Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: