Sweet Home 3D

Versi:
6
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Sweet Home 3D

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Sweet Home 3D
Wikipedia: Sweet Home 3D

Gambaran

Sweet Home 3D – lunak kanggo project ing desain interior ing nggambarake 3D. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe rencana rinci omah karo lokasi saka jendhela, undhak-undhakan, lawang, Furnitur utawa obyek. Sweet Home 3D ngandhut katalog Furnitur miturut kategori karo kemampuan kanggo ngganti ukuran kanggo kabutuhan pangguna. Piranti lunak ndhukung ndeleng interior dirancang ing 2D 3D mode. Sweet Home 3D uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh model tambahan interior saka website resmi.

Fitur utama:

  • Designs rencana rinci omah
  • Direktori obyek kanggo project
  • Setelan saka ukuran Furnitur
  • Interior Ndeleng ing 2D 3D mode
  • Downloads obyek tambahan

Komentar ing Sweet Home 3D

Sweet Home 3D software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo mlebu bab email lan pesen sing metu ing jaringan sosial saka baki sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen data panganggo rahasia kanthi aman ing panyimpenan enkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
Utusan sing nyaman kanggo komunikasi karo kanca sak planet iki. Uga ndhukung pertukaran file, panggilan video lan chatting karo kanca saka Facebook.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español...
The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: