Sweet Home 3D

Versi:
5.7
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Sweet Home 3D

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Sweet Home 3D
Wikipedia: Sweet Home 3D

Gambaran

Sweet Home 3D – lunak kanggo project ing desain interior ing nggambarake 3D. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe rencana rinci omah karo lokasi saka jendhela, undhak-undhakan, lawang, Furnitur utawa obyek. Sweet Home 3D ngandhut katalog Furnitur miturut kategori karo kemampuan kanggo ngganti ukuran kanggo kabutuhan pangguna. Piranti lunak ndhukung ndeleng interior dirancang ing 2D 3D mode. Sweet Home 3D uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh model tambahan interior saka website resmi.

Fitur utama:

  • Designs rencana rinci omah
  • Direktori obyek kanggo project
  • Setelan saka ukuran Furnitur
  • Interior Ndeleng ing 2D 3D mode
  • Downloads obyek tambahan

Komentar ing Sweet Home 3D

Sweet Home 3D software sing gegandhengan

Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo ngatur proses kerja lan nggawe ruang kerja siji kanggo nambah interaksi antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: