Sweet Home 3D

Sweet Home 3D

Versi:
6.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Sweet Home 3D

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Sweet Home 3D
Wikipedia: Sweet Home 3D

Gambaran

Sweet Home 3D – lunak kanggo project ing desain interior ing nggambarake 3D. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe rencana rinci omah karo lokasi saka jendhela, undhak-undhakan, lawang, Furnitur utawa obyek. Sweet Home 3D ngandhut katalog Furnitur miturut kategori karo kemampuan kanggo ngganti ukuran kanggo kabutuhan pangguna. Piranti lunak ndhukung ndeleng interior dirancang ing 2D 3D mode. Sweet Home 3D uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh model tambahan interior saka website resmi.

Fitur utama:

  • Designs rencana rinci omah
  • Direktori obyek kanggo project
  • Setelan saka ukuran Furnitur
  • Interior Ndeleng ing 2D 3D mode
  • Downloads obyek tambahan

Komentar ing Sweet Home 3D

Sweet Home 3D software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangatur file kanggo ngontrol isi piranti Android lan enggal nransfer file ing antarane piranti lan PC.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka penampil gambar sing ndhukung format populer, editor dhasar sing dibangun ing, panelusur lan gambar gambar majeng.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nulis aksara lan ngirim kanthi nganggo e-mail utawa fax kanthi kemampuan nyetak amplop lan label.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: