Sweet Home 3D

Versi:
5.7
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Sweet Home 3D

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Sweet Home 3D
Wikipedia: Sweet Home 3D

Gambaran

Sweet Home 3D – lunak kanggo project ing desain interior ing nggambarake 3D. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe rencana rinci omah karo lokasi saka jendhela, undhak-undhakan, lawang, Furnitur utawa obyek. Sweet Home 3D ngandhut katalog Furnitur miturut kategori karo kemampuan kanggo ngganti ukuran kanggo kabutuhan pangguna. Piranti lunak ndhukung ndeleng interior dirancang ing 2D 3D mode. Sweet Home 3D uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh model tambahan interior saka website resmi.

Fitur utama:

  • Designs rencana rinci omah
  • Direktori obyek kanggo project
  • Setelan saka ukuran Furnitur
  • Interior Ndeleng ing 2D 3D mode
  • Downloads obyek tambahan

Komentar ing Sweet Home 3D

Sweet Home 3D software sing gegandhengan

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Perangkat lunak kompak iki nggawe gambar, ndhukung format gambar populer lan nduweni editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, Nederlands
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: