Asana Asana

Ngundhuh Ngundhuh Asana

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Asana – lunak kanggo ngatur tugas lan proyèk tim. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe proyek lan tugas, nambah kanggo wong pangguna, masang file, ngirimaken hak kanggo ngatur, Nyetel tanggal amarga, ngatur prioritas lan sapiturute Asana ngijini sampeyan kanggo ngirim komentar ing konsep sing mbisakake pangguna kanggo njaluk dianyari informasi ing proses tugas. Piranti lunak uga ngijini kanggo nuduhake proyèk karo kanca liwat macem-macem aplikasi sing diinstal ing piranti.

Fitur utama ing:

  • Nggawe lan saged proyèk
  • Sinkronisasi karo web-aplikasi
  • Kemampuan kanggo nambah file saka macem-macem jinis
  • Setelan saka tanggal amarga saka tugas Final

Komentar tumrap Asana:


Asana Lunak related:


Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Aplikasi karo pesawat saka isi mawarni-warni lan barang-barang saka layanan populer Amazon. Piranti lunak mbisakake download free akeh aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Alat kanggo ngenali trek musik lan seni. Piranti lunak nggunakake mikropon kanggo ngrekam sumber swara lan bandingke pecahan saka melodi karo database aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Aplikasi gegandhengan kanggo ndeleng donya informasi Wikipedia gedhé. Piranti lunak mbisakake kanggo maca artikel ing basa beda lan nuduhake informasi ditemokaké liwat aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo pesenan taxi cepet ing negara ing donya. Aplikasi kanthi otomatis nyebut mendhoan paling cedhak lan nampilake gerakan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Popular layanan aplikasi karo sawetara produk saka génré kasedhiya kanggo download lan nganyari otomatis kanggo versi paling anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Русский, العربية...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeleng kabar nyata lan artikel saka siji saka Enterprises Alexa paling gedhé. Aplikasi menehi materi nurut kwalitase lan menarik bab acara ing negara.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

piranti lunak kanggo supaya cepet lan gampang layanan driver pribadi karo mobil eksekutif ing kurang prices lan tariffs ditrima kanggo trip.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo mblokir iklan. Software ngijini sampeyan kanggo nyipta dhaptar putih lan ireng karo situs perlu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jaringan sosial  

Aplikasi kanggo ndeleng isi beda lan komunikasi karo kanca-kanca ing jaringan sosial. lunak nyedhiyakake kedhaftar sing menarik lan macem Tetep ing layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Populer Manager Manajemen file lan Optimization sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo njelasno status piranti lan ngresiki munggah sistem kanggo karya luwih produktif.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Foto  

Aplikasi banget kanggo nggawe selfie, kang gained popularitas antarane kedhaftar gedhe thanks kanggo sawetara fitur mboten umum lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: