Mindomo Mindomo

Iki lunak dibutuhake Adobe AIR kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Mindomo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Mindomo – lunak kanggo nggambarake gagasan lan plans ing wangun rencana beda. Software mbisakake kanggo nggawe idea utama lan berkembang rencana luwih tumindak kanthi nambahake cathetan anyar. Mindomo bisa kanggo nemtokke Hyperlinks ing cathetan, nyetel urutan cathetan wigati, nambah gambar saka macem-macem sumber, ngatur ukuran font lan teks. Mindomo ngijini sampeyan kanggo ngganti transparansi rencana, ndudohke persentasi completion saka tugas diutus lan nyetel wiwitan, dadi lan rampung tanggal rencana. Uga Mindomo mbisakake kanggo nggunakake Cithakan disiapake saka rencana lan tema colored kanggo latar mburi.

Fitur utama ing:

  • sinkronisasi data
  • editing umum liwat internet
  • search image Web
  • Presensi Cithakan disiapake
  • History of pangowahan

Komentar tumrap Mindomo:


Mindomo Lunak related:


nglumpukake  

Alat kanggo nggawe cathetan beda utawa dhaptar. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo akun lan akses menyang informasi sing disimpen saka piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng kanggo-do dhaptar, bebarengan karo acara-acara. Software ngijini sampeyan kanggo èfèktif jangka jadwal saka affaires karo gati kanggo Employment dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

Aplikasi kanggo ngundhuh lan ngrungokake buku audio. Lunak klebu perpustakaan akeh buku lan ndhukung macem-macem mode kanggo review sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Jaringan sosial  

Versi entheng saka klien jaringan sosial populer kang nganggo sumber sistem minimal lan stably dianggo ing jaringan karo sambungan banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

E-mail  

Aplikasi dianggo karo kothak mail saka layanan email populer. Piranti lunak kalebu sistem filtrasi trep saka pesen sing mlebu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Liyane  

Alat trep kanggo Ngonversi swara. Piranti lunak nggunakake akeh efek Ngonversi pesen swara lan ana kemampuan kanggo nyetel file disimpen minangka dering.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Tèks editors  

Notebook elektronik kanggo nggawe cathetan lan pangeling kapisah karo pilihan kanggo Ngurutake mau dening werna lan macem-macem kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: