OneNote OneNote

Ngundhuh Ngundhuh OneNote

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

OneNote – notebook ing format digital. Piranti lunak dirancang kanggo nggawe dhaptar, ringkesan, cathetan kanggo streamlining utawa memorizing. OneNote mbisakake nyelarasake data karo piranti liyane kang aplikasi sing diinstal. Piranti lunak ngijini sampeyan ngowahi format cathetan, ngatur nggunakake notebook, bagean lan tags. OneNote mbisakake kanggo nambah file gambar, audio utawa video kanggo cathetan lan nuduhake menyang kanca-kanca.

Fitur utama ing:

  • Nggawe trep dhaptar, ringkesan lan cathetan
  • Sinkronisasi data antarane piranti beda
  • Telusuri miturut keywords utawa phrases
  • Kemampuan kanggo nuduhake cathetan karo kanca-kanca

Komentar tumrap OneNote:


OneNote Lunak related:


Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo bisa karo presentations. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo desain kualitas presentations.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Salah siji saka piranti lunak sing paling populer kanggo nggawe lan ngedit dokumen. Piranti lunak ndhukung akeh fungsi beda lan wis sistem manajemen trep dicocogake kanggo piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file type kantor. Aplikasi wis kabeh pribadi perlu kanggo nggawe lan ngedit dokumen.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

piranti lunak kanggo nggawe lan ngedit dokumen teks, spreadsheets, presentations lan ndeleng file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake kalkulus modern kanggo ndeteksi lan mbusak ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Browser cepet kanggo browsing web trep. Piranti lunak nduwe pesawat fitur migunani kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

Salah siji saka layanan video paling populer karo basa akeh macem-macem isi. Piranti lunak wis search engine Handy lan kemampuan kanggo ngupload video menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: