Android
Sistem operasi: AndroidWindows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Mozilla Firefox
Wikipedia: Mozilla Firefox

Gambaran

Firefox – browser populer lan cepet kanggo browsing web. Piranti lunak ndhukung wiwitan kaca persiyapan Tabbed, kemampuan kanggo nambah Camping menyang tetenger, konfigurasi saka sinkronisasi data lan liyane. Firefox ngijini sampeyan kanggo nggunakake browser anonim, nggoleki tembung perlu ing kaca web, aktifake ndeleng versi lengkap situs lan nyimpen informasi minangka PDF document. Piranti lunak kalebu antarmuka lan ngijini kanggo nginstal tambahan kanggo nggedhekake kesempatan saka browser.

Fitur utama:

  • Fast Browser
  • Sinkronisasi Data
  • Nyambungake penambahan

Gambar:

Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

Versi:
68.7
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Mozilla Firefox

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Mozilla Firefox

Mozilla Firefox software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: