Google Earth Google Earth

Ngundhuh Ngundhuh Google Earth

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Google Earth – lunak kanggo ndeleng lumahing saka planet nggunakake teknologi 3D. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng mujur nengen lan bangunan, rencana rute ing lurung-lurung kutha, nggunakake GPS-navigasi karo iringan swara, nggolek informasi babagan rame dalan lan sapiturute Google Earth nampilake artikel menarik lan foto papan pinunjul ing planet. Piranti lunak ngandhut rute kanggo transportasi umum lan peta kanggo Nanging, automobilists lan cyclists. Uga Google Earth ngijini sampeyan kanggo ndeleng megapolises lan tetanggan utawa lurung-lurung ing rinci ing 3D.

Fitur utama ing:

  • Pemetaan rinci saka lumahing planet
  • Alamat search
  • Tampilan informasi bab panggonan pinunjul
  • Nampilake kutha-kutha gedhe ing 3D

Komentar tumrap Google Earth:


Google Earth Lunak related:


Maps  

Piranti lunak kanggo nampilake kanthi negara utawa wilayah lan kanthi otomatis nemtokake rute. Uga lunak ndhukung swara GPS-pandhu arah kanggo mobil lan jinis transportasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng peta lan satelit saka kutha. Piranti lunak iku bisa kanggo map rute optimal lan nampilake alangan ing dalan kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Maps   Jaringan sosial  

Piranti lunak pandhu arah kang makaryakke ing asas saka jaringan sosial kanggo ngawasi macem-macem acara dalan ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Maps  

Aplikasi karo nomer akeh Rekomendasi lan review Wisatawan kanggo planning travel sak donya. Piranti lunak menehi informasi rinci babagan jinis transportasi kanggo trip lan liburan panggonan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ngontrol piranti Chromecast. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran isi media saka smartphone utawa tablet komputer kanggo HD-TV.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe cathetan beda utawa dhaptar. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo akun lan akses menyang informasi sing disimpen saka piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Web browser  

browser cepet kanggo browsing web gampang. Software accelerates mbukak kaca sak sambungan alon kanggo internet lan nyimpen bandwidth.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Browser cepet kanggo browsing web trep. Piranti lunak nduwe pesawat fitur migunani kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi free kanggo nggunakake jaringan sosial populer. Piranti lunak mbisakake kanggo chatting karo kanca-kanca, ndeleng isi media lan file exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Português, Русский

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak prasaja lan multifunctional kanggo ngganti antarmuka lan nguatake piranti Android miturut pilihan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Aplikasi kanggo nampilake informasi rinci bab status piranti. Pengguna duwe kesempatan kanggo ndeleng data memori, prosesor, suhu lan komponen sistem liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: