Mindomo Mindomo

Iki lunak dibutuhake Adobe AIR kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Mindomo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Mindomo – lunak kanggo organisasi visual saka pikirane lan gagasan dhewe. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe beda tema peta konsep kang diwenehi dening squares colored lan dibangun ing wangun struktur wit beda. Mindomo ngandhut toolbar trep kanggo nggawe tema individu utawa sub-tema kertu memori lan nyambung karo tema utama. Mindomo mbisakake kanggo nambah kanggo kelenjar tartamtu saka struktur: komentar, cathetan, gambar, file media lan pranala web kang kabuka ing browser dibangun ing. Mindomo ndhukung sinkronisasi peta pikiran karo server remot lan iki menehi akses menyang kanggo liyane kedhaftar kanggo éling owahan peserta.

Fitur utama ing:

  • mekanisme Manajemen tugas trep
  • Pangaturan dhewe saka gaya map konsep
  • intuisi toolbar
  • Sinkronisasi peta pikiran karo server remot
  • Search for materi perlu ing browser dibangun ing

Komentar tumrap Mindomo:


Mindomo Lunak related:


nglumpukake  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

nglumpukake  

Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi  

Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.

Ngundhuh
Ora mbayar, gratis
English

Torrent  

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: