4shared Desktop

4shared Desktop

Versi:
4.0.14.27379
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh 4shared Desktop

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Nuduhake file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: 4shared Desktop

Gambaran

4shared Desktop – lunak kanthi gampang ngakses lan ngatur file ing maya panyimpenan saka 4shared. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo akselerasi proses ngundhuh file menyang akun lan ndadekake iku luwih gampang. 4shared Desktop mbisakake kanggo nggawe folder ing hard drive lan nambah file sing bakal sinkron karo folder ing server. Piranti lunak ngijini sampeyan nggunakake umum file, kang wis ngrambah dening setelan ijin kanggo akses umum lan Nyedhiyani kesempatan kanggo nglindhungi file sandhi. 4shared Desktop wis fungsi sinkronisasi otomatis beda antarane komputer kanggo negara saiki data.

Fitur utama:

  • Gampang Manajemen file karo maya panyimpenan
  • Umum nggunakake file
  • Jaga file karo sandi
  • Sinkronisasi otomatis beda antarane komputer

Komentar ing 4shared Desktop

4shared Desktop software sing gegandhengan

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
Data cadangan data kasebut. Piranti lunak mbisakake nylametake salinan kasebut ing operator data, mesin lokal utawa FTP-server.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: