Glary Utilities

Glary Utilities

Produk:
Versi:
5.118
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Glary Utilities

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Glary Utilities

Gambaran

Glary Utilities – a set pribadi kanggo ngatur, resik lan ngoptimalake sistem operasi. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi kanggo kontrol komputer, Optimization saka memori lan pendaptaran. Glary Utilities bisa instal piranti lunak, mulihake file, encrypt lan decrypt data. Uga software ngijini sampeyan kanggo pamisah lan nggabung file gedhe, nelusuri duplikat saka file, mbusak file complitly. Glary Utilities wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Nyetel saka sistem operasi
  • Optimization RAM
  • Correction saka kasalahan sistem registry
  • Busak instal program
  • Saged wiwitan item

Komentar ing Glary Utilities

Glary Utilities software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngawasi lan nglaporake ing ngarsane trojan ing tombol, nilai registri, file wiwitan lan lokasi pendaptaran utawa file sistem liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngresiki RAM komputer lan ndeleng informasi babagan status RAM ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: