Adobe AIR

Versi:
31.0.0.96
Basa:
English

Ngundhuh Adobe AIR

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adobe AIR
Wikipedia: Adobe AIR

Gambaran

Adobe AIR – lunak kanggo mbukak aplikasi karo support kanggo macem-macem teknologi perlu kanggo masang web-aplikasi. Software ngijini sampeyan kanggo masang aplikasi sing ora related kanggo watesan digandhengake karo nggunakake browser. Adobe AIR ndhukung akeh aplikasi, kalebu audio lan video pemain, game, pribadi kanggo nambah produktivitas, lan sapiturute Uga Adobe apps AIR bisa dienggo tanpa sambungan internet kanthi ngirim data ing salebeting proses digunakake ing wayahe sambungan internet.

Fitur utama:

  • Penyebaran prajurit saka web-aplikasi
  • Ndhukung nggunakake macem-macem windows
  • Akses aplikasi kanggo sistem file lan clipboard

Komentar ing Adobe AIR

Adobe AIR software sing gegandhengan

Iki minangka PDF viewer sing misuwur. Aplikasi bisa mbukak dokumen PDF saka macem-macem sumber lan nambah komentar kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka notebook kanggo nulis cathetan, tugas penting utawa acara. Piranti lunak iki ngandhut alat sing ngemot ing cathetan wektu tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: