Adobe Flash Player Adobe Flash Player

Ngundhuh Ngundhuh Adobe Flash Player

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Adobe Flash Player – plugin perlu kanggo karya bener multimedia lan isi interaktif sing paling browser. Piranti lunak menehi katajeman dhuwur isi video lan mbisakake kanggo muter macem-macem game online utawa aplikasi ing jendhela browser. Piranti lunak ngandhut percepatan hardware dibangun ing saka 2D lan grafis 3D. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing antarane perancang lan mbisakake kanggo aplikasi beda pribadi kanggo nemtokake paramèter saka font utawa saperangan Varian saka manggonke teks. Uga lunak wis ajeg dianyari kanggo puter maneh efektif saka isi media lan ngalangi intruders kanggo tumindak macem-macem tumindak karo sistem.

Fitur utama ing:

  • Puter maneh bener isi media
  • Playing game, animasi lan iklan
  • Hardware percepatan saka 2D lan grafis 3D
  • Biasa nganyari

Komentar tumrap Adobe Flash Player:


Adobe Flash Player Lunak related:


Ekstensi  

A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Web browser  

browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep lan mulihake sistem ing sawetara klik tanpa nggunakake media bootable.

Ngundhuh
Tur
English

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: