WindowsSistemEkstensiAdobe Flash Player
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ekstensi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adobe Flash Player

Gambaran

Adobe Flash Player – plugin perlu kanggo karya bener multimedia lan isi interaktif sing paling browser. Piranti lunak menehi katajeman dhuwur isi video lan mbisakake kanggo muter macem-macem game online utawa aplikasi ing jendhela browser. Piranti lunak ngandhut percepatan hardware dibangun ing saka 2D lan grafis 3D. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing antarane perancang lan mbisakake kanggo aplikasi beda pribadi kanggo nemtokake paramèter saka font utawa saperangan Varian saka manggonke teks. Uga lunak wis ajeg dianyari kanggo puter maneh efektif saka isi media lan ngalangi intruders kanggo tumindak macem-macem tumindak karo sistem.

Fitur utama:

  • Puter maneh bener isi media
  • Playing game, animasi lan iklan
  • Hardware percepatan saka 2D lan grafis 3D
  • Biasa nganyari
Adobe Flash Player

Adobe Flash Player

Produk:
Versi:
32.0.0.344
Basa:
English

Ngundhuh Adobe Flash Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Adobe Flash Player

Adobe Flash Player software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: