Adobe Flash Player

Produk:
Versi:
31.0.0.148
Basa:
English

Ngundhuh Adobe Flash Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Adobe Flash Player
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ekstensi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adobe Flash Player

Gambaran

Adobe Flash Player – plugin perlu kanggo karya bener multimedia lan isi interaktif sing paling browser. Piranti lunak menehi katajeman dhuwur isi video lan mbisakake kanggo muter macem-macem game online utawa aplikasi ing jendhela browser. Piranti lunak ngandhut percepatan hardware dibangun ing saka 2D lan grafis 3D. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing antarane perancang lan mbisakake kanggo aplikasi beda pribadi kanggo nemtokake paramèter saka font utawa saperangan Varian saka manggonke teks. Uga lunak wis ajeg dianyari kanggo puter maneh efektif saka isi media lan ngalangi intruders kanggo tumindak macem-macem tumindak karo sistem.

Fitur utama:

  • Puter maneh bener isi media
  • Playing game, animasi lan iklan
  • Hardware percepatan saka 2D lan grafis 3D
  • Biasa nganyari

Komentar ing Adobe Flash Player

Adobe Flash Player software sing gegandhengan

Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo mateni utawa nguripake tombol tartamtu utawa trabasan keyboard. Piranti lunak bisa mateni "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows" lan tombol liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.
Ngundhuh
Gratis
English
Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.
Ngundhuh
Gratis
English
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sarana cilik sing nyedhiyakake pangayoman marang instalasi lunak sing ora dikepengini kayata toolbar, adware utawa spyware sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep kanggo nganyari pembalap kertu grafis saka perusahaan NVIDIA. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan paling luweh kanggo game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: