Sistem operasi: Windows
Babagan: Akses remot
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AnyDesk
Wikipedia: AnyDesk

Gambaran

AnyDesk – piranti lunak akses remot kanggo nggunakake sambungan desktop lan remot. Salah sijine fitur lunak yaiku kinerja sambungan dhuwur sing nyedhiyakake administrasi mesin remot tanpa ditundha telat. Pangiriman file ing AnyDesk dipun ginakaken kanthi nggunakake clipboard, file-file kasebut disalin lan disisipkan ing desktop komputer remot. AnyDesk ngidini sampeyan nginstal perijinan gedhe sing diwenehake marang pangguna remot sadurunge nyambungake menyang komputer, kalebu ngrungokake playback swara, kontrol keyboard lan mouse, manajemen Windows lan panggunaan clipboard. AnyDesk ndhukung akses otomatis menyang komputer remot tanpa perlu ngonfirmasi ucapan sandhi.

Fitur utama:

  • Kinerja koneksi sing dhuwur
  • Clipboard umum
  • Setel ijin sadurunge sambungan
  • Akses tanpa kontrol menyang komputer
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka
AnyDesk

AnyDesk

Versi:
5.4.2
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh AnyDesk

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing AnyDesk

AnyDesk software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: