Hamachi

Versi:
2.2.0.607
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Hamachi

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: VPN & Proxy
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Hamachi
Wikipedia: Hamachi

Gambaran

Hamachi – lunak banget kanggo nggawe jaringan pribadi virtual liwat internet. Software ngijini sampeyan kanggo nyambung komputer menyang jaringan virtual peserta kang dilindhungi dening enkripsi kalkulus khusus. Hamachi digunakake kanggo muter game liwat jaringan, nuduhake file lan nindakake tugas liyane saka LAN conventional. Hamachi saged jaringan virtual nggunakake gampang kanggo nggunakake web-antarmuka.

Fitur utama:

  • sambungan aman
  • Tools kanggo setelan
  • Manajemen trep liwat web-antarmuka
  • Ora perlu kanggo peralatan tambahan

Komentar ing Hamachi

Hamachi software sing gegandhengan

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: