GoToMyPC

Versi:
8.3.1611
Basa:
English

Ngundhuh GoToMyPC

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Akses remot
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GoToMyPC
Wikipedia: GoToMyPC

Gambaran

GoToMyPC – lunak kanggo akses aman kanggo data komputer remot. GoToMyPC menehi pangayoman dipercaya lan enkripsi data nggunakake sandhi siji-wektu lan bukti asli loro-faktor. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel level saiki kinerja, sing ngijini sampeyan kanggo ngatur kacepetan sambungan lan katon layar. GoToMyPC ngleksanakake komprèsi data kanggo ngurangi wektu tundha wektu antarane komputer klien lan inang. Uga lunak ndhukung karya karo macem-macem alat sing sinambung menyang komputer siji. GoToMyPC ngandhut pesawat gedhe pribadi kanggo ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama:

  • Akses cepet menyang data komputer remot
  • Pangayoman data gumantung
  • Transfer file
  • Remote printing
  • A nomer akeh customizations

Komentar ing GoToMyPC

GoToMyPC software sing gegandhengan

Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak akses jarak paling cedhak kanggo nggunakake sambungan komputer lan remot tanpa perlu telat.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka pangatur file kanggo ngontrol isi piranti Android lan enggal nransfer file ing antarane piranti lan PC.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: