GoToMyPC GoToMyPC

Ngundhuh Ngundhuh GoToMyPC

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

GoToMyPC – lunak kanggo akses aman kanggo data komputer remot. GoToMyPC menehi pangayoman dipercaya lan enkripsi data nggunakake sandhi siji-wektu lan bukti asli loro-faktor. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel level saiki kinerja, sing ngijini sampeyan kanggo ngatur kacepetan sambungan lan katon layar. GoToMyPC ngleksanakake komprèsi data kanggo ngurangi wektu tundha wektu antarane komputer klien lan inang. Uga lunak ndhukung karya karo macem-macem alat sing sinambung menyang komputer siji. GoToMyPC ngandhut pesawat gedhe pribadi kanggo ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Akses cepet menyang data komputer remot
  • Pangayoman data gumantung
  • Transfer file
  • Remote printing
  • A nomer akeh customizations

Komentar tumrap GoToMyPC:


GoToMyPC Lunak related:


Remote akses  

Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Audio dinggo ngowahi  

Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Utusan sing nyaman kanggo komunikasi karo kanca sak planet iki. Uga ndhukung pertukaran file, panggilan video lan chatting karo kanca saka Facebook.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File  

piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: