UltraVNC

Versi:
1.2.2.1
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh UltraVNC

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Akses remot
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: UltraVNC
Wikipedia: UltraVNC

Gambaran

UltraVNC – lunak kanggo remot Manajemen saka komputer kanthi nggunakake jaringan lokal utawa internet. UltraVNC bisa nggunakake keyboard lan mouse kanggo Manajemen lengkap komputer remot. Software ngijini sampeyan kanggo bisa karo macem-macem alat, ijolan file lan komunikasi ing mbangun-in chatting. UltraVNC mbisakake menggak penutupan lunak utawa matesi hak pangguna ing komputer remot. Uga piranti lunak ndhukung expansion pinunjul saka kesempatan dhewe kanthi nyambungake ing macem-macem tambahan.

Fitur utama:

  • persiyapan gampang akses remot
  • Exchange file
  • Batesan hak pangguna saka komputer remot
  • Sambungan saka migunani tambahan

Komentar ing UltraVNC

UltraVNC software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak akses jarak paling cedhak kanggo nggunakake sambungan komputer lan remot tanpa perlu telat.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: