Banshee Banshee

Ngundhuh Ngundhuh Banshee

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Paket: Alpha
Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Banshee – pemain fungsi sing ndhukung format media populer. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe dhaptar lagu, sungsi file media, ngrungokake stasiun radio FM, suntingan tag, ndeleng informasi bab file dll Banshee ndhukung sinkronisasi karo piranti seluler adhedhasar sistem operasi iOS lan Android. Perangkat lunak berinteraksi karo kuwi layanan populer minangka Amazon, lan ladyjh.jpg Miro Guide. Banshee uga ngijini sampeyan kanggo nggedhekake kesempatan kanthi nyambungake macem-macem tambahan.

Fitur utama ing:

  • Dhukungan saka format media populer
  • Kemampuan kanggo ngrungokake stasiun radio FM, lan podcast
  • Sinkronisasi karo piranti seluler
  • Interaksi karo layanan populer

Komentar tumrap Banshee:


Banshee Lunak related:


Pamuter media  

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: