MAGIX Music Maker

MAGIX Music Maker

Versi:
27
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh MAGIX Music Maker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
MAGIX Music Maker
Sistem operasi: Windows
Babagan: Musik nggawe
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MAGIX Music Maker
Wikipedia: MAGIX Music Maker

Gambaran

MAGIX Music Maker – lunak kanggo nggawe music karo dhukungan saka teknologi swara modern. sofware ngandhut pesawat gedhe swara lan conto kang digawe dening musisi profesional. MAGIX Music Maker bisa kanggo gabungke swara direkam saka instrumen karo pamblokiran musik ana, nambah efek studio kanggo trek digawe lan ngowahi mau kanggo kabutuhan pribadi. MAGIX Music Maker uga ngijini kanggo nggedhekake kemungkinan musik dhewe dening ngundhuh swara tambahan lan pribadi.

Fitur utama:

  • pilihan akeh alat musik
  • A pesawat saka conto saka génré
  • Konversi format audio lan editing saka tags
  • aman Noise lan normal swara
  • Download pribadi tambahan

Komentar ing MAGIX Music Maker

MAGIX Music Maker software sing gegandhengan

Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngobong CD, DVD, HD-DVD lan Blu-Ray. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe file ISO lan njaba bootable.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak dirancang kanggo nggawe tayangan swara ing tingkat profesional nggunakake musik, animasi 3D lan macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: