BearShare

BearShare

Versi:
5.2.5
Basa:
English

Ngundhuh BearShare

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Downloaders
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Wikipedia: BearShare

Gambaran

BearShare – lunak kanggo nelusuri, tampilan, nuduhake lan ngundhuh file media. Piranti lunak ngandhut search engine dibangun ing kanggo cepet golek file perlu lan pamuter kanggo muter file media. BearShare ngijini sampeyan kanggo nggawe dhaptar lagu utawa musik perpustakaan dhewe lan nransfer kontak menyang piranti portebel. Piranti lunak mbisakake kanggo enggo bareng file karo kanca-kanca ing Facebook utawa Twitter. BearShare uga ngijini sampeyan kanggo pangguna nelusuri ing macem-macem paramèter lan nambah menyang kanca-kanca.

Fitur utama:

  • Searches lan undhuhan file media
  • Perpustakaan gedhe file
  • Dibangun ing pamuter
  • Interaksi karo Facebook lan Twitter

Komentar ing BearShare

BearShare software sing gegandhengan

Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская
Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pangundhuh gampang kanggo nggunakake konten multimedia saka sumber daya bareng file-file populer, jaringan sosial lan panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo ditambahaké lan maca sandi file video. Piranti lunak nggunakake algoritma komprèsi berkas linuwih sing nyedhiyani kualitas gambar maksimal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki direktori karo peta kutha sing rinci, informasi kontak kabeh organisasi lan rute transportasi umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Iki pangurus direktori karo fungsi sing migunani kanggo ngatur file, lan uga kanggo dhaptar lan print folder utawa isi direktori.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak iki nduweni basis pembalap sing gedhe lan sistem cerdas kanggo ngundhuh driver sing dibutuhake sing diuji kanthi bener kanggo instalasi aman ing sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nganyari pembalap sing ilang utawa sing ora kuwat kanggo instalasi hardware sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: