Sistem operasi: Windows
Babagan: Musik nggawe
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MuseScore
Wikipedia: MuseScore

Gambaran

MuseScore – lunak kanggé notasi musik lan editing saka sheet music. Fitur utama MuseScore kalebu nomer Unlimited saka garis sheet, pangaturan dhewe saka gaya teks lan sheet music, digarap kawicaksanan, owah-owahan interval lan sapiturute MuseScore sistem cithakan temen maujud lan ngijini sampeyan kanggo nyimpen lan mbukak béda-béda saka unsur-unsur musik. Software ngijini sampeyan kanggo ndhelikake utawa cat tampilan, mixer, keyboard piano lan synthesizer ing toolbar. Uga MuseScore ngijini sampeyan kanggo ngetik cathetan saka keyboard komputer utawa keyboard MIDI njaba.

Fitur utama:

  • Akeh garis sheet
  • Dandani teks dibangun ing
  • Configures kontrol panel
  • Bisa nganggo keyboard MIDI
  • Ndhukung trabasan tombol

Gambar:

MuseScore
MuseScore
MuseScore
MuseScore
MuseScore
MuseScore
MuseScore

MuseScore

Versi:
3.4.2
Arsitektur:
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh MuseScore

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing MuseScore

MuseScore software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: