WinBubble

WinBubble

Versi:
2.0.3.7
Basa:
English

Ngundhuh WinBubble

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinBubble

Gambaran

WinBubble – lunak kanggo nyetel setelan saka sistem operasi. WinBubble ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngganti setelan maneka warna layanan saka sistem, kalebu setelan saka menu konteks, owah-owahan lambang desktop, Manajemen aplikasi lan fitur didhelikake, suntingan informasi bab Produsèn sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo ngatur antarmuka, ngganti setelan keamanan, lan ngoptimalake karya saka sistem. Uga WinBubble mbisakake kanggo ngganti setelan Internet Explorer kanggo instalasi saka setelan gawan perlu.

Fitur utama:

  • Pesawat pribadi kanggo konfigurasi sistem
  • Optimization karya sistem
  • Setelan antarmuka lan sistem operasi keamanan
  • Setelan menu context
  • Ganti setelan Internet Explorer

Komentar ing WinBubble

WinBubble software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngresiki RAM komputer lan ndeleng informasi babagan status RAM ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka sarana gampang kanggo nggunakake kanggo komprèsi batch saka file PDF liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan nempel file menyang piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: