BriskBard BriskBard

Ngundhuh Ngundhuh BriskBard

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

BriskBard – a set saka piranti lunak kanggo kinerja prasaja saka tugas saben dinten ing internet. Piranti lunak klebu browser karo dhukungan saka teknologi modern kanggo tampilan isi cepet lan aman. BriskBard ngandhut klien e-mail karo dhukungan saka macem-macem protokol lan kamungkinan kanggo ngatur akun. media player dibangun ing mbisakake kanggo muter file audio lan video saka macem-macem format. Uga BriskBard wis berita, transfer data klien, manager kontak, klien saka olahpesen lan gawe web pribadi cepet.

Fitur utama ing:

  • Dibangun ing browser
  • Email klien lan berita
  • media player dibangun ing
  • sistem trep saka tetenger
  • Piranti developer

Komentar tumrap BriskBard:


BriskBard Lunak related:


Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Web browser  

The browser sing wis klien torrent dibangun ing, layanan Torch khusus lan pesawat fitur kanggo gampang enggo bareng file, download isi media.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, 日本語

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: