Produk: Free
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: VPN & Proxy
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Hotspot Shield
Wikipedia: Hotspot Shield

Gambaran

Hotspot Shield – lunak kanggo njamin keamanan lan privasi internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngamanake sambungan antarane komputer pangguna lan server Hotspot Shield, sing nyedhiyakake browsing anonim kaca web amarga owah-owahan sak wentoro IP-alamat. Hotspot Shield menehi akses menyang isi uncensored lan situs diblokir kanggo macem-macem alasan. Hotspot Shield menehi transfer data aman liwat sambungan ndhelik lan pangayoman marang spyware.

Fitur utama:

  • Ndhukung jaringan Wi-Fi ing kabel lan
  • Lan anonim Tetep ing internet
  • Akses menyang Camping censored
  • enkripsi otomatis lalu lintas

Gambar:

Hotspot Shield
Hotspot Shield
Hotspot Shield
Hotspot Shield
Hotspot Shield
Hotspot Shield
Hotspot Shield
Hotspot Shield

Hotspot Shield

Versi:
9.6.5
Lisensi:
Adware
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Hotspot Shield

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Hotspot Shield

Hotspot Shield software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: