Camfrog

Versi:
6.21.679
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh Camfrog

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Camfrog
Wikipedia: Camfrog

Gambaran

Camfrog – lunak fungsi dirancang kanggo swara lan telpon video donya. Software ndhukung komunikasi video resolusi dhuwur, dikirim pesen teks lan file saka macem-macem ukuran. Camfrog ngijini sampeyan kanggo ngatur teks lan video chats karo nomer akeh interlocutors. Software mbisakake kanggo ngirim peparingé virtual, SMS lan nelpon ing kurang tarif. Uga Camfrog ngijini sampeyan kanggo nyinkronake akun Facebook kanggo komunikasi karo kanca-kanca.

Fitur utama:

  • Voice lan telpon video donya
  • Nggawe chatting kamar dhewe
  • Ngatur saka video chatting karo akeh wong
  • Sinkronisasi karo Facebook

Komentar ing Camfrog

Camfrog software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki minangka utusan perusahaan kanthi obrolan tematik, panelusur utamane pesen utawa file lan integrasi karo layanan eksternal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: