Camfrog

Camfrog

Versi:
6.30.698
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh Camfrog

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Camfrog
Wikipedia: Camfrog

Gambaran

Camfrog – lunak fungsi dirancang kanggo swara lan telpon video donya. Software ndhukung komunikasi video resolusi dhuwur, dikirim pesen teks lan file saka macem-macem ukuran. Camfrog ngijini sampeyan kanggo ngatur teks lan video chats karo nomer akeh interlocutors. Software mbisakake kanggo ngirim peparingé virtual, SMS lan nelpon ing kurang tarif. Uga Camfrog ngijini sampeyan kanggo nyinkronake akun Facebook kanggo komunikasi karo kanca-kanca.

Fitur utama:

  • Voice lan telpon video donya
  • Nggawe chatting kamar dhewe
  • Ngatur saka video chatting karo akeh wong
  • Sinkronisasi karo Facebook

Komentar ing Camfrog

Camfrog software sing gegandhengan

Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Iki minangka utusan perusahaan kanthi obrolan tematik, panelusur utamane pesen utawa file lan integrasi karo layanan eksternal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
browser iki nduwe pesawat pribadi fokus ing safety user privasi sak surfing web.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Software ngijini sampeyan kanggo nonton TV, film lan siaran video ing ndhuwur windows dibukak.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: