Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Process Explorer
Wikipedia: Process Explorer

Gambaran

Proses Explorer – piranti alus banget kanggo ngawasi lan ngontrol pangolahan ing sistem. Piranti lunak duwé jendhela utama sing sacara kualitatif diorganisir ing ngendi kabèh proses ditampilaké ing dhaptar sing digawé lan dipérang dadi werna kanggo mbédakaké jinis kasebut. Proses Explorer menehi akeh aksi sing bisa dilakoni kanthi proses sing dipilih: lengkap, ngaso, resume, restart, ngganti prioritas, nyilikake utawa maksimalake, mriksa VirusTotal, etc. Perangkat lunak ngumpulake data babagan CPU, GPU, RAM, disk lan jaringan, lan nampilake owahan ing gambar ing wektu nyata. Uga Proses Explorer ngijini sampeyan ndeleng informasi rinci bab proses tartamtu.

Fitur utama:

  • Ngawasi proses aktif
  • Manajemen prilaku saka proses
  • Ndeleng informasi rinci bab proses tartamtu
  • Nampilake data CPU, GPU, RAM, I / O ing gambar
Process Explorer

Process Explorer

Versi:
16.31
Basa:
English

Ngundhuh Process Explorer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Process Explorer

Process Explorer software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: