Chromium

Chromium

Versi:
76.0.3776
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Chromium

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Chromium
Wikipedia: Chromium

Gambaran

Krom – browser cepet lan aman sing ndhukung teknologi modern. Fitur utama saka piranti lunak kalebu: kacepetan dhuwur saka karya, sinkronisasi karo akun Google, karya karo mesin telusur popular, ndeleng saka pdf-file lan sapiturute Krom mbisakake lan anonim arep online lan ora nyimpen sajarah situs web viewed. Software ngijini sampeyan kanggo nggedhekake kemungkinan kanthi nyambungake tambahan.

Fitur utama:

  • Kacepetan dhuwur saka karya
  • Kemampuan kanggo nggunakake browser kenal
  • Sinkronisasi karo akun Google
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing Chromium

Chromium software sing gegandhengan

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser sing wis klien torrent dibangun ing, layanan Torch khusus lan pesawat fitur kanggo gampang enggo bareng file, download isi media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Browser iki adhedhasar mesin Chromium lan dilengkapi karo ekstensi lan pengaturan kanggo nambah privasi lan keamanan ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti antivirus MicroWorld Technologies ngamanake komputer marang virus, malware, spam lan serangan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: