Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Chromium
Wikipedia: Chromium

Gambaran

Krom – browser cepet lan aman sing ndhukung teknologi modern. Fitur utama saka piranti lunak kalebu: kacepetan dhuwur saka karya, sinkronisasi karo akun Google, karya karo mesin telusur popular, ndeleng saka pdf-file lan sapiturute Krom mbisakake lan anonim arep online lan ora nyimpen sajarah situs web viewed. Software ngijini sampeyan kanggo nggedhekake kemungkinan kanthi nyambungake tambahan.

Fitur utama:

  • Kacepetan dhuwur saka karya
  • Kemampuan kanggo nggunakake browser kenal
  • Sinkronisasi karo akun Google
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi
Chromium

Chromium

Versi:
84.0.4109
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Chromium

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Chromium

Chromium software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: