Clementine Clementine

Ngundhuh Ngundhuh Clementine

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Clementine – pamuter musik trep sing ngijini sampeyan kanggo muter format populer lan wis akeh tambahan fitur. Piranti lunak mbisakake kanggo ngundhuh file audio, isine, tags, lyrics, informasi artis lan sapiturute Clementine ngijini sampeyan kanggo nyalin musik menyang piranti hotspot, listen to radio layanan populer lan Ngonversi file audio kanggo macem-macem format. Piranti lunak uga ndhukung nggawe dhaptar lagu dinamis lan kalebu fungsi kanggo nelusuri file ing maneka warna layanan.

Fitur utama ing:

  • Muter format populer
  • Ngrungokake layanan radio beda
  • Telusuri lan ngrungokake ing trek saka Box, Dropbox, Google Drive lan OneDrive
  • Nggawe dhaptar lagu dinamis
  • Nyalin saka musik menyang piranti hotspot

Komentar tumrap Clementine:


Clementine Lunak related:


Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Graphics lan desain  

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: