WinX MediaTrans WinX MediaTrans

Ngundhuh Ngundhuh WinX MediaTrans

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Winx MediaTrans – lunak kanggo ngirim data antarane PC lan piranti iOS. Piranti lunak iku bisa kanggo ngirimaken gambar, dokumen, music utawa video saka kualitas dhuwur lan macem-macem format. Winx MediaTrans ngijini sampeyan kanggo nggawe, ngowahi utawa mbusak dhaptar lagu. Software ndhukung komprèsi saka file video tanpa mundhut saka kualitas lan konversi format video menyang format cocok kanggo puter maneh video ing Iphone lan Ipad. Winx MediaTrans mbisakake kanggo ngganti info artis lan informasi file ing mode kumpulan. Winx MediaTrans uga ndhukung serep nggunakake lampu kilat drive external.

Fitur utama ing:

  • transfer data cepet
  • Transfer saka 4K HD video ing mode kumpulan
  • Ngatur file musik lan dhaptar lagu
  • Komprèsi saka file tanpa mundhut saka kualitas
  • Gawe serep

Komentar tumrap WinX MediaTrans:


WinX MediaTrans Lunak related:


Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Codecs  

Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 中文, 日本語, 文言

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: