WinX MediaTrans

WinX MediaTrans

Versi:
6.4
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinX MediaTrans

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
WinX MediaTrans
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinX MediaTrans
Wikipedia: WinX MediaTrans

Gambaran

Winx MediaTrans – lunak kanggo ngirim data antarane PC lan piranti iOS. Piranti lunak iku bisa kanggo ngirimaken gambar, dokumen, music utawa video saka kualitas dhuwur lan macem-macem format. Winx MediaTrans ngijini sampeyan kanggo nggawe, ngowahi utawa mbusak dhaptar lagu. Software ndhukung komprèsi saka file video tanpa mundhut saka kualitas lan konversi format video menyang format cocok kanggo puter maneh video ing Iphone lan Ipad. Winx MediaTrans mbisakake kanggo ngganti info artis lan informasi file ing mode kumpulan. Winx MediaTrans uga ndhukung serep nggunakake lampu kilat drive external.

Fitur utama:

  • transfer data cepet
  • Transfer saka 4K HD video ing mode kumpulan
  • Ngatur file musik lan dhaptar lagu
  • Komprèsi saka file tanpa mundhut saka kualitas
  • Gawe serep

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Nyoba
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Nyoba
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.

Komentar ing WinX MediaTrans

WinX MediaTrans software sing gegandhengan

Iki minangka pesawat universal saka piranti lunak piranti kanggo ngatur isi, nransfer file lan piranti Android utawa iOS serep.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyedhiyani akses superuser kanggo samubarang fungsi piranti Android lan setelan tanpa watesan saka Produsèn.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake pangatur file piranti Sony. Piranti lunak ndhukung pembaruan aplikasi lan sistem operasi piranti kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbebasake ruang disk kanthi ngilangi file installer sing wis lawas (.msi) lan file patch (.msp) saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: