Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Torch Browser
Wikipedia: Torch Browser

Gambaran

Torch Browser – browser karo fitur media dibangun ing. Saliyane ing pribadi dhasar saka browser, lunak wis modul kanggo ngundhuh isi media saka layanan video populer, fitur kanggo menakake exchange pranala, file download accelerator, pamuter kanggo muter file sebagian diundhuh, etc. Torch Browser ngandhut torrent klien kanggo ngundhuh file torrent lan kontrol ing distribusi tanpa bantuan saka lunak liyane. browser mbisakake kanggo ngganti rancangan lan latar mburi kaca Facebook kanggo kabutuhan individu. Torch Browser nawakake kanggo nggunakake Torch-layanan kanggo ngrungokake musik favorit utawa mbukak game Flash beda. Uga Torch Browser ndhukung sambungan paling saka tambahan saka Store Web Chrome kanggo ngapikake fungsi dhewe.

Fitur utama:

  • Download file torrent
  • Tools kanggo search web Sederhana lan data trep exchange
  • Download saka isi media tanpa software extraneous
  • Torch pamuter, music Torch lan game Torch
  • Wong saka kaca Facebook
Torch Browser

Torch Browser

Versi:
69.1.0.3064
Basa:
English

Ngundhuh Torch Browser

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Torch Browser

Torch Browser software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: