CmapTools

CmapTools

Versi:
6.03
Arsitektur:
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh CmapTools

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: CmapTools
Wikipedia: CmapTools

Gambaran

CmapTools – lunak kuat kanggo bisa karo diagram lan peta konsep. CmapTools ngijini sampeyan kanggo mbangun, nuduhake lan ngira-ngira model kawruh. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis nggawe kaca web saka peta server lan ngowahi mau bebarengan karo penggunane online. CmapTools ngandhut pesawat Cithakan kanggo nggawe denah lan ngijini sampeyan kanggo nambah pranala menyang gambar utawa kaca web. CmapTools mbisakake Ngonversi proyèk rampung ing format: JPEG, HTML lan PDF.

Fitur utama:

  • Nggawe lan bisa karo diagram lan peta konsep
  • Editing simultaneous liwat internet
  • A pesawat Cithakan wis disetel
  • Nyimpen proyèk ing macem-macem format

Komentar ing CmapTools

CmapTools software sing gegandhengan

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Français...
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka alat sing gampang digunakake kanggo mindhai piranti lunak sing diinstal ing komputer lan menehi informasi babagan nganyari anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak tambahan sing dirancang kanggo nggampangake nggunakake mouse komputer kanggo wong cacat.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngganti data kanthi piranti kaya panampa GPS lan pengontrol servo sing disambungake menyang komputer liwat port serial.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyithak dokumen lan foto ing sembarang printer ing jaringan umum. Sampeyan bisa pratinjau dokumen sadurunge ngirim menyang printer jarak jauh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: