Sistem operasi: Windows
Babagan: Musik nggawe
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Guitar Pro
Wikipedia: Guitar Pro

Gambaran

Guitar Pro – editor audio populer kanggo macem-macem jinis alat musik. Guitar Pro ngijini sampeyan kanggo nggawe anggota Musical, ngowahi lan ngrekam music sheet utawa gitar tablature, listen to pecahan saka melodi, Ngonversi trek audio kanggo format audio liyane lan sapiturute Ing Guitar Pro ana ing siyang gitar, panel instrumen perkusi lan tombol piano kanggo nggambarake proses karya karo Musical Instruments. Piranti lunak nggunakake teknologi khusus kanggo puter maneh mungel luwih nyata instruments Musical. Uga Guitar Pro ndhukung nomer akeh setelan lan efek swara beda.

Fitur utama:

  • Ndhukung keyboard, wides lan instrumen strings
  • Kemampuan kanggo ngowahi lan nggawe music sheet
  • Nambahake saka iringan teks
  • Ndhukung akeh setelan lan efek swara
  • Nyata mungel instruments Musical
Guitar Pro

Guitar Pro

Versi:
7.5.4.1788
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Guitar Pro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Guitar Pro

Guitar Pro software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: