Bitcoin Bitcoin

Ngundhuh Ngundhuh Bitcoin

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Bitcoin – lunak dibangun kanggo bisa nganggo itungan digital sistem Bitcoin. Fungsi utama aplikasi kalebu: kemampuan kanggo encrypt data, nyetel sandhi, nggawe buku alamat kanca-kanca, kunci wallet etc Bitcoin mbisakake kedhaftar ijolan dhuwit recehan Bitcoin ing jaringan lan ndeleng transaksi sajarah. Piranti lunak nggunakake jaringan decentralized sing ngalangi kanggo ngontrol lan pengaruhe exchange rate sistem, kanggo mblokir akun utawa pindhah saka kedhaftar.

Fitur utama ing:

  • Nggarap Bitcoin dhuwit recehan
  • Nggunakake jaringan decentralized
  • Enkripsi data
  • Tampilan transaksi Sajarah

Komentar tumrap Bitcoin:


Bitcoin Lunak related:


Graphics lan desain  

Pimpinan donya desain otomatis lan drawing ing macem-macem lingkungan. Piranti lunak ndhukung karya 2D lan 3D proyèk.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский, فارسی, Magyar...

Liyane  

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo akses trep kanggo Camping kerep digunakake. Lunak nyedhiyakake akses cepet menyang favorit dening pinning pranala ing taskbar.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Liyane  

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

piranti lunak kanggo ngawasi tumindak karyawan ing komputer sak wektu apa. lunak nampilake statistik workload lan produktivitas Staff.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Liyane  

L'outil fonctionnel pour augmenter le nombre des visiteurs du situs web. Le logiciel est utilisé comme l'aplikasi marketing ou de layanan pour commercer les liens sur l'internet.

Ngundhuh
Tur
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Liyane  

Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet Ngonversi file audio. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file menyang populer format lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: