Bitcoin

Versi:
0.17
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh Bitcoin

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Bitcoin

Gambaran

Bitcoin – lunak dibangun kanggo bisa nganggo itungan digital sistem Bitcoin. Fungsi utama aplikasi kalebu: kemampuan kanggo encrypt data, nyetel sandhi, nggawe buku alamat kanca-kanca, kunci wallet etc Bitcoin mbisakake kedhaftar ijolan dhuwit recehan Bitcoin ing jaringan lan ndeleng transaksi sajarah. Piranti lunak nggunakake jaringan decentralized sing ngalangi kanggo ngontrol lan pengaruhe exchange rate sistem, kanggo mblokir akun utawa pindhah saka kedhaftar.

Fitur utama:

  • Nggarap Bitcoin dhuwit recehan
  • Nggunakake jaringan decentralized
  • Enkripsi data
  • Tampilan transaksi Sajarah

Komentar ing Bitcoin

Bitcoin software sing gegandhengan

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki manajer keuangan multifungsi kanggo nglacak aliran awis dhewe lan rincian bisnis liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.
Ngundhuh
Gratis
English
A lunak kanggo nambah sambungan internet kanthi nggawe pangowahan perlu kanggo setelan modem lan modul jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: