ComboFix

Versi:
18.8.8.1
Basa:
English

Ngundhuh ComboFix

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ComboFix

Gambaran

ComboFix – lunak kanggo mbuwang saka virus lan spyware. Piranti lunak otomatis mindai sistem lan ndeteksi virus paling umum, whereupon nggawe laporan teks ing asil saka pindai. Combofix ngijini sampeyan kanggo mbusak file, folder, pendaptaran entri sauntara lan angkoro, etc. lunak iku bisa kanggo nggawe sistem mulihake titik lan serep pendaptaran. Combofix ngandhut konfigurasi fleksibel setelan scan.

Fitur utama:

  • Njabut virus umum
  • scan sistem ati
  • Reresik saka sistem sing ana ing lebu
  • Nggawe sistem mulihake titik

Komentar ing ComboFix

ComboFix software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Alat kanggo nglindhungi komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyelehake file kasebut ing karantina.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Salah sijine manufaktur piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang macem-macem virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat fungsional kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Piranti lunak nglindhungi macem-macem ancaman lan ngidini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs web wong diwasa.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: