ComboFix

ComboFix

Versi:
18.8.8.1
Basa:
English

Ngundhuh ComboFix

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ComboFix

Gambaran

ComboFix – lunak kanggo mbuwang saka virus lan spyware. Piranti lunak otomatis mindai sistem lan ndeteksi virus paling umum, whereupon nggawe laporan teks ing asil saka pindai. Combofix ngijini sampeyan kanggo mbusak file, folder, pendaptaran entri sauntara lan angkoro, etc. lunak iku bisa kanggo nggawe sistem mulihake titik lan serep pendaptaran. Combofix ngandhut konfigurasi fleksibel setelan scan.

Fitur utama:

  • Njabut virus umum
  • scan sistem ati
  • Reresik saka sistem sing ana ing lebu
  • Nggawe sistem mulihake titik

Komentar ing ComboFix

ComboFix software sing gegandhengan

Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus iki nduweni fitur dasar kanggo nglindhungi PC saka malware lan spyware lan ndhukung teknologi penapisan web kanggo ndeteksi lan mblokir situs web mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus iki nduweni level perlindungan dasar, teknologi analisis heuristik lan filter email kanggo nglindhungi komputer saka macem-macem jinis ancaman.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti antivirus MicroWorld Technologies ngamanake komputer marang virus, malware, spam lan serangan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Antivirus kasebut ndhukung modul pangreksan kayata pemindai maya, blocker prilaku, lan sandboxing file sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: