ComboFix

Versi:
18.3.14.1
Basa:
English

Ngundhuh ComboFix

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

ComboFix – lunak kanggo mbuwang saka virus lan spyware. Piranti lunak otomatis mindai sistem lan ndeteksi virus paling umum, whereupon nggawe laporan teks ing asil saka pindai. Combofix ngijini sampeyan kanggo mbusak file, folder, pendaptaran entri sauntara lan angkoro, etc. lunak iku bisa kanggo nggawe sistem mulihake titik lan serep pendaptaran. Combofix ngandhut konfigurasi fleksibel setelan scan.

Fitur utama:

  • Njabut virus umum
  • scan sistem ati
  • Reresik saka sistem sing ana ing lebu
  • Nggawe sistem mulihake titik

Komentar ing ComboFix

ComboFix software sing gegandhengan

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat fungsional kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Piranti lunak nglindhungi macem-macem ancaman lan ngidini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs web wong diwasa.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi pangayoman firewall lan web marang macem-macem virus, ancaman online, penipuan lan ransomware.
Ngundhuh
Nyoba
English
Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: