Dashlane

Dashlane

Versi:
6.1915.0.19667
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Dashlane

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Dashlane
Wikipedia: Dashlane

Gambaran

Dashlane – salah sijine manajer pangguna sing paling kuat kanthi dhukungan kanggo sinkronisasi maya. Piranti lunak nyimpen informasi rahasia ing wangun sing dienkripsi ing server dhewe lan piranti pangguna, sampeyan kudu ngetik sandhi master supaya bisa mlebu ing akun kasebut lan ngakses data sing disimpen. Dashlane njupuk data akun sawise mlebu ing situs web lan ngasilake kasebut ing kunjungan liya. Dashlane ngidini sampeyan ngisi formulir pembayaran online, kuitansi, pengenal lan informasi pribadi. Piranti lunak ngandhut modul khusus sing bisa ngganti sebagian paling sandhi online kanthi klik mouse siji. Dashlane uga ndhukung sandi lan cathetan bareng karo kedhaftar pangguna utawa kontak darurat.

Fitur utama:

  • Pangowahan tembung otomatis kanggo situs web macem-macem
  • Validitas Pangguna
  • Ngisi web otomatis otomatis
  • Dhukungan kanggo kontak darurat
  • Otentifikasi rong faktor

Komentar ing Dashlane

Dashlane software sing gegandhengan

Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen data panganggo rahasia kanthi aman ing panyimpenan enkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Manager free sandi lan data rahasia. Piranti lunak nggunakake algoritma enkripsi khusus kanggo rahasia saka informasi sing disimpen.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka pangurus sandhi kanggo ngontrol data pribadhi lan tembung sandhi pengguna. Piranti lunak bisa ngasilake sandhi sing kuwat lan isi formulir web.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Sarana kanggo nglindhungi folder lan file nggunakake sandi karo kamungkinan saka madegake beda tingkat saka pangayoman. Lunak nglindhungi informasi saka ora sengaja pambusakan lan infèksi virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Utawa iki dirancang kanggo ngilangi instal produk antivirus eScan saka sistem kasebut. Piranti lunak mbusak kabeh jejak antivirus kayata file residual lan entri registri.
Ngundhuh
Gratis
English
Utilitas iki mbantu nglancarake game lan piranti lunak ing mode tanpa wates, sanajan mode iki ora didhukung kanthi standar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.
Ngundhuh
Gratis
Русский
piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo ngoptimalake, resik lan mbenerake kasalahan ing sistem operasi. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe Bukak cepet game lan aplikasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Utang iki ngresiki registri saka entri residual Avira sing disimpen ing sistem kasebut sawise ngilangi produk utama perusahaan kanthi cara tradisional.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: