Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: CoolTerm

Gambaran

CoolTerm – piranti lunak kanggo ngganti data karo piranti sing disambungake menyang port serial. Piranti lunak nggunakake terminal kanggo ngirim pesen menyang piranti kayata panrima GPS, pengontrol servo utawa kit robotik sing disambungake karo komputer liwat port serial, banjur ngirim respon menyang panyuwunan pangguna. Kaping pisanan, CoolTerm kepengin ngatur sambungan ing ngendi iku perlu kanggo nemtokake nomer port, kacepetan transmisi lan parameter kontrol fluks liyane. Piranti lunak bisa nindakake macem-macem sambungan paralel liwat macem-macem port serial lan nampilake data sing ditampa ing format teks utawa heksadesimal. CoolTerm uga ndhukung fungsi sing ngidini masang wektu tundha sawise mindhah saben paket, ukuran sing bisa ditemtokake ing setelan koneksi.

Fitur utama:

  • Tampilan data sing ditampa ing format teks utawa heksadesimal
  • Setelan parameter kanggo kontrol fluks
  • Sambungan paralel multi liwat port serial
  • Indikator status garis optik
CoolTerm

CoolTerm

Versi:
1.6
Basa:
English

Ngundhuh CoolTerm

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing CoolTerm

CoolTerm software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: