Battle.net Battle.net

Ngundhuh Ngundhuh Battle.net

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Battle.net – lunak dirancang kanggo mbukak game saka badaisalju Entertainment. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo muter kuwi populer game minangka World Warcraft, Starcraft, Diablo, Hearthstone etc Battle.net mbisakake kanggo ketemu ing chatting, netepake status jaringan, nelusuri kedhaftar lan nambah kanca dhaftar. Piranti lunak ngandhut nyimpen dibangun ing sing mbisakake kanggo tuku game lan ngundhuh tambahan warna kanggo wong-wong mau. Uga Battle.net mbewarakke diakses versi game lan ngandhut pribadi kanggo nganyari otomatis.

Fitur utama ing:

  • Mbukak game saka badaisalju Hiburan
  • Dibangun ing nyimpen
  • Komunikasi ing chatting
  • Kemampuan kanggo nganyari kanthi otomatis

Komentar tumrap Battle.net:


Battle.net Lunak related:


Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.

Ngundhuh
Gratis
English

Game   Chat  

Piranti lunak universal wis fokus ing pemain game jaringan. Software ngijini sampeyan kanggo ngobrol langsung ing game, dijupuk video lan pirembagan ing chatting swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game   Streaming video  

Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Game  

Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop  

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat trep kanggo ngenali file curiga didhelikake ing macem-macem pelaku usaha informasi. Piranti lunak nampilake laporan kemajuan lan file ketemu.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: