Dr.Fone toolkit for Android

Dr.Fone toolkit for Android

Versi:
8.3.3
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Dr.Fone toolkit for Android

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Dr.Fone toolkit for Android
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Dokumentasi Dr.Fone kanggo Android – piranti lunak kanggo ngontrol piranti Android lan isine. Perangkat lunak kasebut ngandhut modul sing beda-beda, saben nduweni fungsi dhewe lan nglakoni tindakan sing perlu karo piranti kasebut. Dokumentasi Dr.Fone kanggo Android mbisakake gawe serep data lan mulihake kontak sing ilang, SMS, foto utawa data liyane saka kertu memori utawa memori internal telpon Android, kalebu piranti sing rusak. Piranti lunak ndhukung akeh rooting sing sukses ing piranti Android sing beda-beda, ing ngendi akses tanpa wates menyang sistem kasebut dibukak. Ing kasus mundhut sandhi, piranti lunak iki ngidini sampeyan mbusak kode akses saka layar sing dikunci ing piranti, kalebu kode PIN, kanthi nggunakake cap utawa cap. Uga toolbar Dr.Fone kanggo Android mbusak kabeh data saka piranti, mbukak kunci kertu SIM lan nangkep layar piranti.

Fitur utama:

  • Gawe serep
  • Data Recovery
  • Mbukak kunci piranti kasebut ing kasus mundhut kata sandhi
  • Granting saka hak superuser
  • Mbukak kunci kertu SIM
  • Penangkapan layar piranti

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.

Komentar ing Dr.Fone toolkit for Android

Dr.Fone toolkit for Android software sing gegandhengan

Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka pesawat universal saka piranti lunak piranti kanggo ngatur isi, nransfer file lan piranti Android utawa iOS serep.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyedhiyani akses superuser kanggo samubarang fungsi piranti Android lan setelan tanpa watesan saka Produsèn.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: