Dr.Fone toolkit for iOS

Dr.Fone toolkit for iOS

Versi:
9.2
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Dr.Fone toolkit for iOS

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Dr.Fone toolkit for iOS
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Dr.Fone toolkit kanggo iOS – lunak universal kanggo ngontrol data saka piranti iOS. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe modul, saben tanggung jawab kanggo tumindak tartamtu sak karya karo data piranti. Dr.Fone toolkit kanggo iOS mbisakake selektif serep data piranti ing komputer lan mulihake kontak ilang, SMS, foto utawa file liyane saka piranti lan serep saka iTunes utawa iCloud. Piranti lunak iku bisa kanggo mbenerake masalah kayata maneh permanen, layar putih utawa Apple logo beku, Gagal kanggo metu mode DFU lan kewan omo umum liyane ing sistem iOS tanpa nggowo pengaruh data pangguna. Dr.Fone toolkit kanggo iOS ngijini sampeyan kanggo nangkep lan ngrekam layar piranti lan mbusak kabeh utawa data pribadi kapilih. Uga piranti bisa waras sajarah Correspondence lan file ditempelake ing WhatsApp, LINE, Kik lan Viber.

Fitur utama:

  • Gawe serep
  • Recovery saka data ilang
  • Mbecike ing kewan omo umum ing sistem iOS
  • Njupuk lan ngrekam saka layar piranti
  • Aman saka data pribadi
  • Recovery saka sajarah Correspondence lan file ditempelake ing utusan populer

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.

Komentar ing Dr.Fone toolkit for iOS

Dr.Fone toolkit for iOS software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pesawat universal saka piranti lunak piranti kanggo ngatur isi, nransfer file lan piranti Android utawa iOS serep.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangatur file kanggo ngontrol isi piranti Android lan enggal nransfer file ing antarane piranti lan PC.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyedhiyani akses superuser kanggo samubarang fungsi piranti Android lan setelan tanpa watesan saka Produsèn.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo waras data ilang utawa sengaja dibusak ing Android telpon, tablet lan SD-kertu nang piranti.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: