WindowsMultimediaTelponDr.Fone toolkit for iOS
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Dr.Fone toolkit kanggo iOS – lunak universal kanggo ngontrol data saka piranti iOS. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe modul, saben tanggung jawab kanggo tumindak tartamtu sak karya karo data piranti. Dr.Fone toolkit kanggo iOS mbisakake selektif serep data piranti ing komputer lan mulihake kontak ilang, SMS, foto utawa file liyane saka piranti lan serep saka iTunes utawa iCloud. Piranti lunak iku bisa kanggo mbenerake masalah kayata maneh permanen, layar putih utawa Apple logo beku, Gagal kanggo metu mode DFU lan kewan omo umum liyane ing sistem iOS tanpa nggowo pengaruh data pangguna. Dr.Fone toolkit kanggo iOS ngijini sampeyan kanggo nangkep lan ngrekam layar piranti lan mbusak kabeh utawa data pribadi kapilih. Uga piranti bisa waras sajarah Correspondence lan file ditempelake ing WhatsApp, LINE, Kik lan Viber.

Fitur utama:

  • Gawe serep
  • Recovery saka data ilang
  • Mbecike ing kewan omo umum ing sistem iOS
  • Njupuk lan ngrekam saka layar piranti
  • Aman saka data pribadi
  • Recovery saka sajarah Correspondence lan file ditempelake ing utusan populer
Dr.Fone toolkit for iOS

Dr.Fone toolkit for iOS

Versi:
10.2.1.76
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Dr.Fone toolkit for iOS

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Dr.Fone toolkit for iOS

Dr.Fone toolkit for iOS software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: