foobar2000 foobar2000

Ngundhuh Ngundhuh foobar2000

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Punika ditondoi dening minimalis lunak antarmuka Foobar2000 ngandhut akeh fitur ngarahke ing ndhukung metadata lan kualitas swara Reproduksi. Apike, maksimum sampling rate, kang nuduhake Foobar2000, Kapabilitas exceeds ing gawan ing penerjemah peralatan audio. Supaya bisa muter iki arang banget high quality, lan gangguan mbentuk wis dithering. Saliyane formal pihak katelu komponen bisa bentenaken, kang malah liyane fungsi. Inti saka pamuter bisa ndhukung macem-macem format audio, kayata MPEG, Musepack, Speex, Opus, etc Kajaba iku, sampeyan bisa bisa nganggo audio CD. Saliyane kuwi, gawe sing dirilis khusus plug-Plugins sing nambah dhukungan gampang AC-3.

Fitur utama ing:

  • Ngembangaken fungsi prodhuk nggunakake mbukak komponen
  • Dhukungan kanggo Unicode
  • Kemampuan kanggo ngatur tampilan menyang dhaptar lagu
  • Hot tombol, jeneng-configurable
  • Kompatibel karo Last.fm

Komentar tumrap foobar2000:


foobar2000 Lunak related:


Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

The media player karo dhukungan saka populer format. Software ngijini sampeyan kanggo nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng wong ing piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo waras file sengaja dibusak utawa ilang. Piranti lunak wis sistem golèk fleksibel sing mesti ngirit wektu ing panelusuran informasi sing penting.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, 日本語

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: