foobar2000

Versi:
1.3.17
Basa:
English

Ngundhuh foobar2000

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: foobar2000
Wikipedia: foobar2000

Gambaran

Punika ditondoi dening minimalis lunak antarmuka Foobar2000 ngandhut akeh fitur ngarahke ing ndhukung metadata lan kualitas swara Reproduksi. Apike, maksimum sampling rate, kang nuduhake Foobar2000, Kapabilitas exceeds ing gawan ing penerjemah peralatan audio. Supaya bisa muter iki arang banget high quality, lan gangguan mbentuk wis dithering. Saliyane formal pihak katelu komponen bisa bentenaken, kang malah liyane fungsi. Inti saka pamuter bisa ndhukung macem-macem format audio, kayata MPEG, Musepack, Speex, Opus, etc Kajaba iku, sampeyan bisa bisa nganggo audio CD. Saliyane kuwi, gawe sing dirilis khusus plug-Plugins sing nambah dhukungan gampang AC-3.

Fitur utama:

  • Ngembangaken fungsi prodhuk nggunakake mbukak komponen
  • Dhukungan kanggo Unicode
  • Kemampuan kanggo ngatur tampilan menyang dhaptar lagu
  • Hot tombol, jeneng-configurable
  • Kompatibel karo Last.fm

Komentar ing foobar2000

foobar2000 software sing gegandhengan

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: