Sistem operasi: Windows
Babagan: Pembalap
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Driver Easy

Gambaran

Driver Gampang – piranti lunak kanggo ndeteksi lan nganyari versi driver sing wis diinstal ing hardware sing diinstal ing komputer. Driver Gampang nglakokake analisis sistem, ndeteksi pembalap sing ora lawas utawa ilang lan diinstal kanggo piranti audio, kartu grafis lan jaringan, chipset, piranti USB, kartu PCI, printer, etc. Perangkat lunak kasebut ngemot bagean sing nampilake informasi babagan CPU, motherboard, kartu memori lan kartu video. Driver Gampang ngijini sampeyan nggunakake piranti kanggo nggawe cadangan, mulihake utawa mbusak driver. Uga, Driver Gampang ngaktifake ngaktifake penciptaan otomatis titik pemulihan sadurunge nginstal pembalap, ngatur server proxy, mirsani dhaptar piranti sing didhelikake lan nyetel scan dijadwal.

Fitur utama:

  • Ndeteksi pembalap sing ilang, ora suwé utawa ora kompatibel
  • Informasi babagan hardware komputer
  • Gawe titik pemulihan sadurunge nginstal pembalap
  • Gawe serep lan mulihake driver
  • Scanned jadwal
Driver Easy

Driver Easy

Versi:
5.6.14.33488
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Driver Easy

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Driver Easy

Driver Easy software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: