Driver Easy

Driver Easy

Versi:
5.6.10.59951
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Driver Easy

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Driver Easy
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pembalap
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Driver Easy

Gambaran

Driver Gampang – piranti lunak kanggo ndeteksi lan nganyari versi driver sing wis diinstal ing hardware sing diinstal ing komputer. Driver Gampang nglakokake analisis sistem, ndeteksi pembalap sing ora lawas utawa ilang lan diinstal kanggo piranti audio, kartu grafis lan jaringan, chipset, piranti USB, kartu PCI, printer, etc. Perangkat lunak kasebut ngemot bagean sing nampilake informasi babagan CPU, motherboard, kartu memori lan kartu video. Driver Gampang ngijini sampeyan nggunakake piranti kanggo nggawe cadangan, mulihake utawa mbusak driver. Uga, Driver Gampang ngaktifake ngaktifake penciptaan otomatis titik pemulihan sadurunge nginstal pembalap, ngatur server proxy, mirsani dhaptar piranti sing didhelikake lan nyetel scan dijadwal.

Fitur utama:

  • Ndeteksi pembalap sing ilang, ora suwé utawa ora kompatibel
  • Informasi babagan hardware komputer
  • Gawe titik pemulihan sadurunge nginstal pembalap
  • Gawe serep lan mulihake driver
  • Scanned jadwal

Komentar ing Driver Easy

Driver Easy software sing gegandhengan

Piranti lunak iki nduweni basis pembalap sing gedhe lan sistem cerdas kanggo ngundhuh driver sing dibutuhake sing diuji kanthi bener kanggo instalasi aman ing sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Telusuran software lan anyari pembalap kanggo versi anyar kanggo macem-macem input lan output komputer komponen.
Ngundhuh
Gratis
English
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki gampang kanggo nggunakake jaringan scanner kanggo nganalisa jaringan lokal, karo pesawat fungsi sing dirancang kanggo kontrol remot komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka profesional lan bebarengan karo editor video sing gampang digunakake kanthi nyetel fitur migunani lan saringan lan efek sing beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.
Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngobong CD, DVD, HD-DVD lan Blu-Ray. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe file ISO lan njaba bootable.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nindakake tumindak dhasar karo file audio saka format sing beda-beda, sampeyan bisa motong, motong, pamisah, gabung, lan aplikasi efek swara sing beda kanggo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: