Sistem operasi: Windows
Babagan: Pembalap
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DriverMax

Gambaran

DriverMax – lunak migunani kanggo cepet lan luwih irit download pembalap kanggo komputer. lunak mindai sistem, nganalisa informasi rinci bab piranti lan nampilake pembalap sing siap kanggo instalasi. Ing mburi mindai DriverMax mbisakake kanggo nyalin pembalap kanggo folder utawa kanggo Pack wong ing arsip. Uga lunak ngandhut modul sing ngijini sampeyan kanggo serep lan mulihake pembalap. DriverMax bisa nambah kinerja komputer lan mbecike ing macem-macem kewan omo ing sistem operasi.

Fitur utama:

  • Mriksa nganyari lan ngundhuh saka pembalap
  • Rincian informasi babagan piranti
  • Nyimpen lan mulihake saka pembalap
DriverMax

DriverMax

Versi:
11.15
Basa:
English

Ngundhuh DriverMax

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing DriverMax

DriverMax software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: