Driver Genius Driver Genius

Ngundhuh Ngundhuh Driver Genius

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Driver Genius – lunak kanggo ngontrol pembalap lan mrekso hardware. Software ngijini sampeyan kanthi otomatis nemokake sing pembalap kanggo kabeh piranti lan nindakake download, nganyari utawa mbusak pembalap rasah. Driver Genius mbisakake kanggo gawe serep utawa mbalèkaké pembalap, kanggo gawe jadwal mindai kanggo pembalap kuna lan nggunakake antivirus kanthi otomatis mriksa pembalap sing diundhuh. Piranti lunak uga ngandhut modul sing bisa nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game.

Fitur utama ing:

  • Downloads, nganyari lan mbusak pembalap
  • Diagnostics saka hardware
  • Gawe serep lan Recovery saka pembalap
  • Ngapikake kinerja sistem lan Optimization saka urutane critane game

Komentar tumrap Driver Genius:


Driver Genius Lunak related:


Pembalap  

Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembalap  

piranti lunak kanggo golek lan nginstal driver sing kadaluwarsa utawa ilang. Piranti lunak ngandhut basa pembalap gedhe lan modern saka manufaktur peralatan.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Pembalap  

Telusuran software lan anyari pembalap kanggo versi anyar kanggo macem-macem input lan output komputer komponen.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembalap  

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Alat kanggo bisa karo pembalap piranti internal lan eksternal ing komputer. Piranti lunak otomatis nganalisa sistem kanggo driver kasedhiya kanggo nganyarke.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

A alat migunani kanggo ngundhuh pembalap lan nganyari ana gedhe. Piranti lunak kalebu modul serep lan mulihake pembalap.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Emulators  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

The antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang warna ancaman lan virus. Piranti lunak iku bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs kanggo wong diwasa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Internet  

Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: