Driver Genius Driver Genius

Ngundhuh Ngundhuh Driver Genius

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Driver Genius – lunak kanggo ngontrol pembalap lan mrekso hardware. Software ngijini sampeyan kanthi otomatis nemokake sing pembalap kanggo kabeh piranti lan nindakake download, nganyari utawa mbusak pembalap rasah. Driver Genius mbisakake kanggo gawe serep utawa mbalèkaké pembalap, kanggo gawe jadwal mindai kanggo pembalap kuna lan nggunakake antivirus kanthi otomatis mriksa pembalap sing diundhuh. Piranti lunak uga ngandhut modul sing bisa nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game.

Fitur utama ing:

  • Downloads, nganyari lan mbusak pembalap
  • Diagnostics saka hardware
  • Gawe serep lan Recovery saka pembalap
  • Ngapikake kinerja sistem lan Optimization saka urutane critane game

Komentar tumrap Driver Genius:


Driver Genius Lunak related:


Pembalap  

Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembalap  

Alat trep kanggo nganyari pembalap kertu grafis saka perusahaan NVIDIA. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan paling luweh kanggo game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

piranti lunak kanggo golek lan nginstal driver sing kadaluwarsa utawa ilang. Piranti lunak ngandhut basa pembalap gedhe lan modern saka manufaktur peralatan.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembalap  

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Telusuran software lan anyari pembalap kanggo versi anyar kanggo macem-macem input lan output komputer komponen.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

A alat migunani kanggo ngundhuh pembalap lan nganyari ana gedhe. Piranti lunak kalebu modul serep lan mulihake pembalap.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

Alat kanggo bisa karo pembalap piranti internal lan eksternal ing komputer. Piranti lunak otomatis nganalisa sistem kanggo driver kasedhiya kanggo nganyarke.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep lan mulihake sistem ing sawetara klik tanpa nggunakake media bootable.

Ngundhuh
Tur
English

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語

Ekstensi  

Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: