DVD Shrink DVD Shrink

Ngundhuh Ngundhuh DVD Shrink

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

DVD Shrink – lunak kanggo nggawe serep DVD. Software ngijini sampeyan kanggo ngobong lan nggawe salinan DVD nggunakake piranti lunak dirancang kanggo ngobong file ing njaba optik. DVD Shrink mbisakake kanggo nyimpen file video kang direksa marang Nyalin nggunakake kalkulus dibangun ing. Software ngijini sampeyan kanggo nyuda ukuran file video kanthi cara komprèsi. DVD Stretch uga ngijini sampeyan kanggo nggawe kumpulan file saka disk dhisikan lan nyalin bagean perlu file video.

Fitur utama ing:

  • DVD serep
  • Nyimpen file video kang copy dilindhungi
  • Komprèsi saka ukuran berkas
  • Nyalin saka bagean perlu file video

Komentar tumrap DVD Shrink:


DVD Shrink Lunak related:


File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat trep kanggo ngenali file curiga didhelikake ing macem-macem pelaku usaha informasi. Piranti lunak nampilake laporan kemajuan lan file ketemu.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Cd   File  

Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Cd  

Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd  

piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Antiviruses  

Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: