DVDFab

DVDFab

Versi:
11.0.2.6
Arsitektur:
Basa:
English (United States), Українська, Français, Español...

Ngundhuh DVDFab

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ripper CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DVDFab

Gambaran

DVDFab – lunak kanggo bisa karo DVD lan Blu-ray cd. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo Nyalin, pembagian, komprèsi lan njabut saka pangayoman salinan. DVDFab mbisakake Ngonversi video ing format kayata MP4, AVI, Wmv, MKV lan format kanggo piranti portebel. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nggawe DVD lan Blu-ray cd karo trek audio customizable utawa subtitles lan nyimpen proyek ing format ISO.

Fitur utama:

  • Komplek saka pribadi kanggo digarap DVD lan Blu-ray cd
  • Ngowahi video menyang format populer
  • Kemampuan kanggo nyimpen proyek ing format ISO

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyalin DVD lan Blu-ray, sing bisa mbusak perlindungan regional saka disk lan muter maneh ing pemain sing beda-beda, tanpa mengaruhi wilayah tartamtu.

Komentar ing DVDFab

DVDFab software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, 中文, 日本語...
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital kanthi kualitas dhuwur. Piranti lunak bisa ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen data panganggo rahasia kanthi aman ing panyimpenan enkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngawasi aktivitas folder ing wektu nyata lan nampa kabar yen ana owah-owahan ing folder kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: