Alcohol 120%

Alcohol 120%

Versi:
2.0.3.11012
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Alcohol 120%

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: CD & DVD gambar
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Alcohol 120%
Wikipedia: Alcohol 120%

Gambaran

Alkohol 120% – lunak kuat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak dianggo karo sawetara gedhe saka format gambar drive kalebu .ISO, .mds, .bwt, .b5t, .b6t, .ccd, .nrg lan sapiturute Alkohol 120% mbisakake kanggo nyalin cd, nggawe lan ngobong gambar lan ndhukung gedhe nomer drive fisik lan wis akeh setelan. Piranti lunak wis macem-macem pribadi kanggo lulus sistem pangayoman salinan sing mbisakake kanggo nindakake Emulation saka cd dilindhungi.

Fitur utama:

  • Nggawe drive virtual
  • Kemampuan kanggo nggawe lan ngobong gambar disk
  • Piranti kanggo bypassing pangayoman salinan
  • Support Wide kanggo format gambar disk

Komentar ing Alcohol 120%

Alcohol 120% software sing gegandhengan

Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Utawa iki dirancang kanggo mbusak aplikasi antivirus lan antivirus Adaware, kalebu ngambah ing sistem pendaptaran lan file sakwentoro.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, 日本語
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: